Okategoriserade

VIPS!!!….

 
Vilken skön söndag… Allt går.. Inget är omöjligt…  – Vad hungrig jag är…… O VIPS så har det stått mat på bordet…… eller – Oj vad full soppåsen är… Och VIPS så har soppåsen legat ute i soptunnan….. Att ingen människa har tipsat mig om detta innan….;) Latmask!!.. Kan det heta det tro??….
 
Igår kväll hade vi middag hos oss med Blonda Häxan med familj o Katta med familj.. Det var väldans trevligt o vi skulle träffas för o tala om Florida resan i september…..=)) Herregud det är ju för bara sex månader kvar…=)))) Alla som ska åka längtar o det kommer säkert gå jättefort, o vi är väl ganska klara med vad vi ska göra när vi kommer dit….=) Tre veckor ska vi vara borta….
 
Med sig hade dom en massa tulpaner.. Fyra buketter o jag som bara äger en vas typ..=/ Vi slängde ut löken ur den här keramikskålen o möblerade om lite.. Det blev en rejäl bukett o titta så fint det blev…..=)
 
 
Och så här pigg är min minsta dotter efter att hon hade somnat för kvällen.. Jag har precis väckt henne med ett stort gallskrik när det kom en stor fet jävla källarspindel promenerandes över golvet.. Panik o ingen gubbe hemma, och på väg in under soffan.. Ryckte tag i en lövkrans så det blev mos av både kransen o spindeln… PUST!!..  Jaja nu sitter vi iallafall i soffan o käkar glass….=) O jag kommer inte kunna sova inatt, för han lär väl knappast ha varit den enda i hela huset…..=/ 
 

      
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *