Okategoriserade

Vill bli en del av företaget

Godmorgon! 

Igår när vi var ute och åkte efter vägarna så åkte vi passerade vi Jureskogs i Mjölby. Det blev inte ens ett snack, det var bara att sladda in för en lunch. Det var första första gången vi testade hans hamburgare. 

 Fyfan vad gott och brödet var helt fantastiskt! 
Man kunde välja stor eller liten storlek på alla hamburgarna (vi tog liten), frikostigt med grönsaker och väldigt fräscht med silverlöken som fanns i alla burgarna. Jag ska börja med silverlök istället för vanlig gul lök, från och med nu haha. Till allt!
Mätta och belåtna så åkte vi vidare.

 Som jag sa så var vi igår och tittade på mark och jag hade med mig min äldsta dotter. Om det blir nånting så vill hon bli en del av företaget och behöver sätta sig in i allt. Hon fyller 18 i år och har bara ett år kvar i skolan.
Det var en bit att åka så vi gjorde ett par stopp efter vägen, mysig dag med min dotter.

Klockan drog iväg med både det ena och det andra och halv tio igår kväll kunde jag ta min cykelträning, bättre sent än aldrig.

💓

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *