Okategoriserade

Viktigt att vara stark

Som kvinna och över 50 så är det extra viktigt att vara stark, inte minst i rygg och knän.

Och starkare blir jag, med råge!!

Har haft en helt fantastisk utvecklingskurva med pt:n när jag tittar tillbaka i alla anteckningar. I början kämpade man på men nu lyfter jag mycket mycket tyngre och har lärt mig så mycket mer. Man klarar så mycket mer än man tror och vågar prova på det mesta idag.

Har sån energi, känner mig stark och flåsar inte av att springa i trappor längre. Förr drog jag mig för att gå upp för en trappa om jag inte var tvungen, nu flyger man ju nästan upp 😄 Ja det är sjutton sant alltså!!

Här flygs det inte kan jag säga 🤣(Undrar om han hade nackspärr när han vaknade?

Gjorde min andra sats pepparkakor idag, det är alltid åtgång på dom 🤎

ì

Har ett gympass kvar idag som jag ska åka ner och köra, inte jättepeppad att åka ner kvällstid men det är bara att åka ner och få det gjort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *