Okategoriserade

Vi sitter i karantän

Hallå! Hektisk imorse herregud!! 8:27 ringer min son och väcker mig och 8:30 börjar vårt möte över meet på datorn och utvecklingssamtal med Isa och hennes skola 🙈 Isa låg också och sov. Jag skriker till henne från bottenvåningen att hon måste upp. Skriker till gubben att hålla käften så att hon inte hör att han är vaken för han ser ju tio gånger värre ut än mig när han är nyvaken 😁 Jag börjar springa runt som en tok, brister ut i asgarv och kan inte sluta när jag försöker snygga till mig så gott det går, slänger mig framför datorn och får syn på mig själv i kameran. Närmen på riktigt jag ville inte leva. Håret står åt alla håll och hittade inte ens en hårsnodd, det jag har på mig ska vi inte tala om och hinner inte ens borsta tänderna. Totalt kolsvart under ögonen 😆 Mittemot sitter det en pigg snärta och var blev ju tvungen att berätta som det var, annars vet jag inte vad hon hade trott 🙈🤣

När det börjar jäklas direkt på morgonen så brukar det väl bara fortsätta, inte sant?

Sen fick vi reda på att en av barnens kompisar har testat positivt för Covid-19 idag, så vi blir tvungna att sitta i karantän ett tag. Varken jag eller min man har inte varit speciellt nära den här personen men det har båda mina döttrar varit, plus deras kompisar.

Har sprungit runt och sanerat hela huset med och en trasa och tokstädat, och alla ungarna får mestadels tillbringa tiden på sina rum. Ska dom in i köket där det bara får vara en i taget, så får man hugga in på handspriten först innan man vidrör nåt där. Jag får vara som en huggorm på dom hela tiden för dom glömmer lätt hehe.

Alla får äta på sina egna rum och, jag tar kontoret och Micke får tar vardagsrummet och sovrummet. Det blir lite krångligt men det kommer funka, vi har ett stort hus.

Se vilket fint träningsset jag hittade till Nicki häromdagen, passar så fint på en ung tjej.

Du hittar det här och här

Det var mitt sista pass på gymmet då den här veckan, så vad gör jag nu då med mitt träningsschema och allt? Måste fundera ut vad jag kan göra istället onsdag, torsdag, fredag och lördag till att börja med. Vi har hantlar, träningsband och pilatesboll, det kommer man ganska långt på. Jag kan ut och springa eller cykla. Känner jag mig själv rätt så kommer jag nog springa.. Bara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *