Okategoriserade

Vi är HEMMA…;)

Igår morse när vi kom till Daytona Intenational Speedway där Micke o Micke skulle provköra NASCAR, hade det blivit ett missförstånd när vi var där dan innan o det var fullbokat när vi kom.. Det fanns möjlighet o sitta i stolen bredvid en förare o åka på banan för ett par tusen spänn men det var ju rena rama självmordsupplevelsen sa dom o var absolut inte intressant hehe.. Dan efter var det bara ”tour” o det skulle ta flera dagar innan dom skulle få provköra, o vi hade redan packat ihop o lämnat hotellet för o dra vidare efter detta så struntade vi i det.. Först var jag orolig att Micke skulle köra men om sanningen ska fram så blev jag lite sugen själv faktist hehe, men det vete fan om jag vågat…;) Det var ju jävligt tråkigt för gubbarna iallafall för hit kommer vi nog aldrig mer åka igen..

Ungarna ville åka go cart istället så gubbarna släppte av kärringarna på mall:en sålänge.. Jag skulle bara ”kolla” lite o ta bort ett larm som dom hade glömt ta bort dan innan på en av Nickis tröjor.. Det blev shopping o när gubbarna kom tillbaka satt dom så snällt o vänta tills vi var klara..=) Ungarna hann också handla lite…=)

Man lämnar heller inte Daytona Beach utan att besöka världens största HD-butik Bruce Rossmeyer´s.. Butiken har allt du kan tänka dig…=)) Jag o Micke köpte varsinn jacka…=)) Men var är motorcyklarna???…;)

Lämnade Daytona o skulle mellanlanda en natt i Palm Beach.. Det var mörkt när vi kom fram, ungarna var trötta, hittade inget hotell, åkte vilse o höll tamejfan aldrig på o hitta ut från det där stället.. Då vi är på väg ner till Key West så bestämde vi o åka yttligare en halvtimme till ner till Fort Lauderdale igen.. Åh herregud sa vi, vi är HEMMA haha.. Vi trivdes så bra här o det kändes ”hemma”….=))))) Klimatet, palmerna, dom vita stränderna, shoppingen, resturangerna.. ALLT!!!!.. Det fanns platser kvar på vårt gamla lägenhetshotell o vi har bestämt att stanna här resten av tiden o slippa packa väskor in o ut i bilen.. Vi kan utgå från allt härifrån såsom dagsturer till Key West, Everglades, Lincoln Road i Miami, Palm Beach mm….=))))) Blir ju lite svårt kanske att ta en ”dagstur” ner till Key West men då får vi ta ett extra hotellrum över en natt…   

Här kommer gårdagen dagen i bilder…=)

Utanför vårt hotellrum i Daytona Beach..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Elvis var där..
 
 
Världens största HD-butik Bruce RossMeyer´s..
 
Åh halleluja måtte vi aldrig bli såna här…;)
 
 
 
Dom var så trevliga o jag fick ta ett foto på dom..
 
Min jacka..=)
 
med lite bling på ryggen…;)
 
Micke som redan har en skinnjacka köpte den här..
 
 
Isa köpte handväska…=)
 
Nicki en stickad tröja från Ambercombie & Fitch..
 
Jag får aldrig nog med myskläder från Ambercrombie & Fitch.. En tröja o fjärde mysbrallan därifrån…;)
 
 Till mig från Victorias Secret..
 
Sanny som aldrig hittar nåt, handlade faktiskt långärmade tröjor från Hollister..=) 
 
Man blir såååå trött av att resa men nu ska vi bara ta det lugnt i helgen <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *