Okategoriserade

Vem faaan är det där????

 

Barnen var lediga från skolan igår o jag o barnen tänkte oss en lugn o skön morgon o vi skulle inte göra nåt speciellt på hela dan.. Klockan nio på morgonen sprang alla fortfarande omkring i pyamas, o jag tog mig en latte o gick ut o satte mig.. I pyamas typ, o tänkte.. – Vad fan var det jag skulle göra idag??.. Frissan??.. Näe det är ju på måndag.. Funderade en stund, hmm kunde inte komma på nåt så det var nog inget..  Två sekunder senare står det världens piggaste fräschaste kvinna framför mig – HEEEJ!!!  – Är det du som är bla bla bla???? – Vem faaan är det där, tänkte jag….. ÅH HERREGUD, NEEEJ!!!!  En leverantör som kom för att visa sin nya kollektion.. O där satt man, nyvaken, kolsvart under ögonen, full i hundhår o ett hår som ser helt jävla nytuperat ut.. I PYAMAS FÖRFAN!!!!!
Men det fanns ju inget att göra, utan det var ju bara o dra en historia att jag tagit fel på dag haha.. Vi var klara på ett par timmar o den här leverantören kom till nu på slutet.. Men det kändes så bra när vi var klara, jag var jättenöjd…=)))

Det har varit en del att ordna inför resan men nu börjar vi bli klara.. Följ vår bilresa genom Florida, tips, sevärdheter, mat, shopping mm mm.. Nio dagar kvar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *