Okategoriserade

Världens största snögubbe..

Undrar vad det var som utlöste migrän idag då!!??? Kom smygandes för en stund sen o jag blir aldrig klok på det!!!! 

I helgen var det trapprenovering.. Nytt trappräcke på övervåningen som fanns att köpa som färdig byggsatsBauhaus, o sen slet vi ner den där vidrigt fula spaljén.. Imorrn ska jag ställa mig på knä o skura trappen, sen ska den målas.. Endast sidorna ska målas vita..
Hallen känns så mycket större när vi fick bort den där fula spaljén..Var också till MIO Möbler idag o hämtade en korg till o några krokar till väggspaljén där o nu tror jag det räcker så.. Hittade lite fler saker men det visar jag en annan dag..
  

Har nog träffat världens största snögubbe idag.. Tre meter hög o två bred hehe..
Lite annat än vår snögubbe..

Som sedan blev mos…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *