Okategoriserade

Varken till vardags eller helg….

Jag har supit så det stått härliga till, i ungdomens dar.. Det fanns inte en helg på den tiden man kunde tänka sig att vara utan alkohol…… Nuförtiden tar man sig varken ett glas till vardags eller helg… 

Nu blir det en gång om året… Då går vi på Metallsvenskan i Örebro lyssnar på musik min man o jag, o super till hehe..

Vi knäppte varsin öl innan vi åkte hemifrån…
   
…… innan vi åkte till Örebro, till min bror o sambo för att festa vidare.. Där var fullt med folk när vi kom..

Sen bar det iväg på festival…(O det är inte jag som petar i näsan fast det ser ut så!!!!!)


Vi ville också se Ghost.. Dom skulle spela kvart i tolv, kvart över elva orkade vi inte mer.. Helt trötta, kaputt, slutkörda, taxi hem!!!!!! Det var den spelningen det är så man får skämmas!!!!!!! 

Skulle åkt med en kompis till brorsan igår också o vidare till Metallsvenskan som varade hela helgen… Men att festa två dagar i rad är inget för en gammal tant, hade i o för sig kunnat åkt in nykter(gjort det förut) men jag var för bakis helt enkelt!!!!!!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *