Okategoriserade

Vänligt men bestämt!

Försov oss så det skramlade imorse.. Alla var trötta efter en lång dag med dansuppvisningar igår, då båda mina flickor dansade…. Så duktiga alla barn o ungdomar… Vilken SHOW!!!!…..=))
Min äldsta flicka i Showdance….
Här med hennes vän och danslärare i Dansmix….
O här med hennes danspartner i Dansmix….

Jag råkar vara en av dom som tycker att mannens släkt är jobbig som fan rent ut sagt.. Lite småtjafs runt jul t ex, det tror jag människor kommer undan med o det kan man väl stå ut med.. Men det ska inte vara så att ungarna blir ledsna… O när det väl händer så drar sig många för o helt bryta mot traditionerna o fira på sitt eget sätt…..
                      
Istället för att ingen skulle behöva sitta ensam på självaste julafton så bjöd vi alla hem till oss.. Det var tänkt att handla om gemenskap men utvecklades till ett riktigt drama, bara för att nån satte sig emot.. o i påskas hände det igen, som gjorde att vi skulle rätta oss efter samma person igen.. Skulle väl inte tro det…..

O därmed sa vi ifrån oss allt vad det gäller med både högtider o födelsedagar med dom, vänligt men bestämt.. O man kan ju träffas vid andra tillfällen…. Men det tog inte det slut där… SUCK!!!

Imorrn fyller en av mina tjejer elva år o hon hade svårt att somna ikväll på grund av det hehe.. Nu gäller det bara att vakna för henne imorrnbitti med tårta, ljus o paket…..=))

    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *