Okategoriserade

Vafan en leopard i garderoben..


Seagrass Mill, jag säger bara fucking HEAVEN!!!!.. Minst ett par dagar skulle man behöva för o gå igenom åtminstone halva stället…  Men tyvär, med en gubbe som fullständigt hatar att gå i shoppingcenter o tre ungar som vill springa åt olika håll, så slutade min hjärna fungera hehe.. o vi fick ge oss efter ett tag…;)

Men nu kommer vi till det riktigt riktigt roliga igår.. Vi köpte dessa fina UGGs till Nicki o Isa.. MEN!!!… Här hade kunnat stått tre par stövlar…=/ Köpte även ett par till mig själv, likadana svarta som Nicki.. O vad händer..?? Min påse ställer nån på golvet o glömmer den där.. Upptäcker när vi kommer hem att en påse är borta, åker tillbaka o letar.. Inte en enda stöveljävel nånstans…=( Dom kostar iallafall ettusenfyrahundra spänn här, så det var ju inte precis så man skrattade ihjäl sig.. Ska kolla en sista gång imorrn om nån vänlig människa har lämnat in dom, annars får det bli ett par till.. Blä vad less jag blev!!!!

 
Isa är så söt.. Hon handlade på Ralph Lauren o jag fick INTE lägga mig i, men jag tycker hon skötte det bra.. En kjol o två koftor…=) O så länge barnen håller sig till färg är jag glad…=)))
 
Bh:ar från Victoria`s Secret.. Man ska tydligen ha stora pattar när ska handla här hehe, för det fanns inte mycket att välja på när man är en A-kupa men dom här var fina…;)Det roligaste är att vi handlat på det här stället nästan varje dag…;) Första gången var det make up o väskor, andra gången var det lotion, parfymer o jag vet tamejfan inte allt o igår detta.. Det måste vara ett roligt ställe det där o tjejerna o jag känner oss lååångt ifrån färdiga….=)   
 
Men vad fan är det som händer här nu då tänkte jag när jag packade upp haha..??? Jag har ju alltid sagt att gamla käringar som använder leopardmönster verkar tror att dom blir yngre hehe.. Superfina i hipstermodell från Victoria´s Secret….=)))
 
Blev också fem sköna plagg från Victoria´s Secret SPORT(men dom ligger i bilen) Varken Sanny, Nicki o Micke hittade några kläder så idag ska vi åka till en vanlig mall o till macy´s som ligger alldeles i närheten….=)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *