Okategoriserade

Utomhusträning

Hej! Hela helgen har vi tränat! Cyklar och springer om vartannat och vi har tränat utomhus hela helgen min dotter och jag. 


Hon gnäller lite att jag cyklar för fort hehe, men jag har ju också en helt annan cykel än vad hon har. Jag cyklar nästan aldrig i vanliga fall men jag köpte en ny cykel för ett par år sedan enbart för att träna med den. 
Det är säkert ingen riktig racercykel men nog en sportcykel av något slag iallafall.
Sa till henne att hon får byta om hon vill men det ville hon absolut inte, hon vill ha kvar sin fina damcykel.


Såhär ser vårt träningsschema ut denna vecka 👊👊👊 Det börjar hända lite nu i midjemåttet där mina envisa 7-8 sista kilo satt, det kan verkligen inte vara bra att ha så mycket bukfett 😟  


Jag grejar mycket hemma nu och igår smällde det bara till och så hade vi 17 grader varmt utomhus, alltså vilket påskväder! Gav mig ut och skurade rent altandäcket med grönsåpa och nu ska det torka ordentligt några dagar innan jag ska ta bort de gröna algerna.
I år ska vi också olja in den också för första gången på fem år. Det var Timell som sa en gång i ”Äntligen hemma” att om man har tryckinpregnerat virke så ska man inte göra någonting på fem år, man ska låta det vara! Oljan gör ingen som helst nytta. Men nu är det alltså dags. 


💓

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *