Okategoriserade

Ut på jakt..

Nånting jag verkligen vill ha med mig härifrån var en fin väska o en plånbok, eftersom jag knappt har något av det nu.. Hittade både fin väska o plånbok från Marc by Marc Jacobs, på ”Neiman Marcus” i Fort Lauderdale.. Men det fanns inte så mycket att välja på, o tänk om han hade en ännu finare väska.. Ut på jakt!!!.. Det är inte lätt att hitta hans grejer för dom säljs på väldigt väldigt få ställen… Men efter letande på nätet så hittade vi dom iallafall på Aventura mall o ”Bloomindale´s”i Miami, så det blev en tur dit…=) Hittade ingen som jag gillade bättre så imorrn ska jag åka o titta på den första igen..
 
 
 
 
Sanny..
 
Ungarna ville åka go-cart idag o här fick Nicki en genomgång som aldrig åkt förut.. Att hon var en sån jävel på o köra visste vi inte, hon blåste förbi alla så det bara rök om det…;) Hon har alltid velat köra o hon har fått en egen go-cart hemma, men hon har inte börjat köra ännu.. Förens idag…;)
 
 


Inga roliga inköp idag men det blev åtminstone en låda Dunkin Donats.. Ikväll var vi trötta, så trötta vi inte orkade gå ut o äta ens.. Vi beställde pizza till hotellet…=))))
Imorrn har vi funderingar på att åka tillbaks till Miami sista nätterna eftersom vi åker hem därifrån, saknar ”strandpromenaden”…=) Familjen Svanberg är redan där…=)
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *