Okategoriserade

Ullared ett minne blott

Nu skulle vi egentligen ha suttit i bilen på väg ner till Göteborg, både Isa och Nicki skulle på WinterCamp som vi åker på varje år, fylld med latindans hela helgen.

Och jag skulle få en hel dag på Ullared hehe, vi brukar alltid åka dit jag och min man när tjejerna tränar.

Min man hatar Ullared, han får panik därinne bland allt folk hehe, så han brukar sätta sig på nåt ”hak” nånstans.

Tyvär har Nicki dragits med överansträngda knän en längre tid och vi har varit till sjukgymnasten, och det enda hon kan göra nu är att ta en lite längre vila och göra speciella övningar som hon fått. Sen får vi hoppas att det ger med sig.Isa har haft ont i magen ett par dar, så jag sa till henne att det är bättre hon struntar i det också. Träningsläger kommer titt som tätt och vi kan åka nästa gång.

Själv känner jag mig ganska bra nu och sitter och laddar för gymmet. Men först en kopp kaffe.

💓 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *