Okategoriserade

Udda!!!….

Slöat hela helgen o det kändes inte ens som om helgen var slut igår kväll.. Berodde nog på att jag inte ska tillbaka till jobbet mer.. Udda känns det.. Det gick så fort med ryggen o allt så jag hann inte med känns det som.. Skitsamma nu är det som det är….;)

– Lite skit rensar magen…. o – MYCKET skit rensar min hjärna.. Jag blir galen av ångest när det ligger ogjorda saker omkring mig o i huvudet med för den delen…. Så jag bad gubben köra upp bussen intill baksidan igår o så började han tömma friggeboden (för kommande projekt) ALLT åkte till soptippen.. Vi tittade inte ens i kartonerna/påsarna (hua!!), för ingen har petat på dom där grejerna på nåt år eller så o då kan det inte vara nåt vi saknar speciellt mycket tänkte vi.. Jag älskar att slänga ut o rensa gammalt skräp.. Jävligt befriande….=) Gubben är likadan….=)

Var iväg till gymmet med Smala Sussie en sväng i lördags morse men tog det försiktigt.. Vågade liksom inte ta i för mycket.. Blev osäker på vilka maskiner jag kunde använda FAST sjukgymnasten sagt att jag fick göra allt utom magmaskinen, för helt plötsligt kändes det som flera av maskinerna gick ”emot” ryggen.. Jag ska kontakta henne imorrn angående det där.. För vad vet hon egentligen vad dom har för maskiner där jag tränar….=/ För imorrn blir det ett nytt pass med Smala Sussie….=))))

Den här fina kudden ska nog få flytta hem till mig, om jag får tag på den nånstans….=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *