Okategoriserade

Typiskt mig….

Det är så typiskt mig o tro att det BARA var o rycka bort matta o masonitskivor o fan vet allt, o tro att ett gammalt golv från 1922 skulle var TIP TOP o färdigt för slipning o lack.. Det är ”gamla” köket, så där diskbänken har stått en gång i tiden var väl inte plankorna så jäkla fina precis.. Plus två stora hål rakt ner i källar´n.. O råa betongväggar från en källare luktar ju inte gurka precis…. Måste byta ut fem sex långa plankor…

Ikväll kom vi på ett nytt projekt i huset.. PUST kommer vi nånsin bli färdiga???? Vi ska korta ner en snedvägg i vårt sovrum till en rak vägg, för att göra Isas rum lite större bredvid oss.. Det handlar bara om nån meter men kommer göra stor skillnad för henne.. Vi ska börja i helgen.. Som det ser ut nu får hon bara in sin säng och en byrå.. Egentligen var det tänkt att det skulle bli ett badrum, men det tycker jag nästa boende till det här huset bekymra sig för istället.. Hon börjar bli så stor nu så hon vill börja ta hem sina kompisar, o vi får fortsätta slåss om en en dusch o en toa.. Vi kanske kan sätta in två toalett stolar mittemot varandra i samma toa.. Kanske är trevligt med sällskap…..;) Eller så får vi helt enkelt göra en ”mugg” till i källaren…. 
Men när det är färdigt ska BARA köket ut 120 cm med en altandörr o en FET stor altan på hela framsidan.. INNAN våren tack…..=)  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *