Livsstil,  Träning och hälsa

Två covidsjuka

Hej på er, hoppas allt är bra med er! Här är vi som som sagt två stycken covid-19 sjuka i familjen, och så har resten av familjen testat sig imorse och förväntas få svar under morgondagen.

Symptomen har ökats på och vi har lite av alla symtom nu skulle jag nog säga, om än lindriga!! Obehagligt som attans och man kan inte låta bli att känna viss oro faktiskt. Smittan här hos oss började bland ett av våra skolbarn ❤

Det börjar krypa ordentligt i kroppen av att inte kunna träna, som jag har kööört den sista tiden och sen bara tvärt slut för snart en hel vecka sedan! Det ska bli så härligt att komma tillbaka, längtar verkligen!

Hur ska ni träna i sommar? Kommer ni underhålla träningen i sommar? Jag kommer fortsätta att vara aktiv med min styrketräning, löpning och cykling.

Jag är den som behöver struktur med träningen det ska gudarna veta 😄 Jag behöver bestämma antalet gånger jag ska träna den kommande veckan, sätta upp mitt träningsschema på kylskåpet och köra därefter. Det funkar så bra för mig 👍 Gjorde jag inte det tror jag inte träningen skulle bli av helt enkelt, så det där är så himla bra!

Mitt tips till dig som kanske inte tränar överhuvudtaget men vill börja träna, det är aldrig försent! Planera sommaren och få in träningen, nåt som ni kan hålla om det så bara är promenader. Det är så skönt och man mår sååå mycket bättre!!

Nu ska jag titta på Tusses väg till Eurovision, och snart Eurovision Song Contest 2021. Underbara Tusse 💛 Sopa mattan nu, du kommer ta hem alltihopa!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *