Okategoriserade

Tro det eller ej!!!!!!

Finns det nån värre känsla än att försova sig???? Vi brukar alltid börja med att försova oss när skolorna börjar… Det spelar ingen roll om jag ska upp tidigt med ungarna till skolan, klockan 01.27 sitter jag ändå där o letar efter ett nytt matrecept eller läser nåt på Wikipedia…. Men tamefanimej inte imorse, det var ju en riktigt skön känsla haha.. Jag är ju egentligen en morgonmänniska men har blivit lite väl hårt nu på sommarlovet 😉


 Annars har det inte varit speciellt hårt idag, sviterna efter ett vidrigt migränanfall igår gjorde att jag tagit det väldigt lugnt idag.. 


Tro det eller ej, nu ska jag dela ett paket kräftor med min son, imorgon en ny dag!!!! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *