Okategoriserade

Träning och bra mat

Jag körde veckans första pass igår, sååå skönt det var att vara tillbaka igen och nu får det vara slut på förkylningstider och sånt skit.
Rask pw på bandet och sen körde jag alla benmaskiner så jag knappt knappt kunde resa mig från en stol resten av dan. Idag kände jag ingenting, så det vara bara att åka iväg igen imorse.Sprang tio minuter idag för o komma igång med löpningen igen och rask pw på bandet igen efteråt.

Nu är det träning och bra mat som gäller, för det har barkat iväg ordentligt med vikten efter ryggskott och två influensor på raken.
När jag inte tränar regelbundet så har jag en jäkla förmåga att stoppa in allt möjligt skräp i munnen.

 Men med regelbunden träning så kommer den bra maten på köpet, iallafall för mig.
💓


   
2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *