Okategoriserade

Träning med nackspärr

Vad skönt att vakna helt utvilad imorse efter att sovit i elva timmar, taggad för gymmet. Åkte iväg trots nackspärr som jag ådrog mig häromdagen på gymmet igen, körde nån övning och hörde knaket i nacken. Jaha nackspärr igen såklart! 

Tyvär inte lindrigt så jag har vilat ett par dagar från träningen igen och kommer inte köra dom där övningarna förens det är helt över denna gång.

Idag drog jag igång träningen med att springa på löpbandet igen, värmde upp ordentligt och sen sprang jag 2 1/2 km. Alltså springa så gött det är, har alltid gillat det.


Min moster från Söderköping har varit hemma hos oss och hälsat på i ett par dagar så jag hade nog inte haft tid med nån träning iallafall. Vi hinner inte mer än vakna och fixa oss innan vi åker ut på våra shoppingturer när hon är här, åker tidigt och kommer hem sent =)

Hittade bland annat denna härliga silverskål på en jättehög fot, i vår fina butik PK design här i Örebro.

Nu blev det grönsaker i den men man kan också ha växter i den eller massa ljus.

Myspys när moster hälsar på 😍 

💓


   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *