Okategoriserade

Träning i livet

Hej! Tänk att bara för ett och ett halvt år sedan satt jag härhemma, delvis ”utmattad”, med en övervikt på nästan tjugo kilo, ont i knän och fötter, fy farao vem vill ha det så? En kombination av att min älskade pappa gick bort och att jag slutat röka (2 1/2 år sedan nu). 

Att träna regelbundet är ren och skär medecin, så är det! Man blir starkare, går ner i vikt och mår så mycket bättre att träna regelbundet. Det är helt underbart att jag har fått in träningen i mitt liv.

Man blir mycket piggare, och vill man gå ner i vikt så räcker det inte med att minska på tuggandet. Man måste röra på sig också!

Ta med barnen till gymmet till gymmet.
Och är dom för små och kanske har egna aktiviteter, passa på att riva av ett träningspass medan du väntar istället för att sitta med huvudet  i telefonen och slökolla. 
Igår körde jag axlar, triceps och mage. På buken sitter några kilo kvar men det ska väl ändå försvinna nångång som jag ligger i tänker jag =)


💓

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *