Livsstil,  Träning

Träning 1 utförd

Reklam genom annonslänkar för Casall

Hallå! Då var träning 1 utförd på morgonkvisten. Jag fick ta min startvikt direkt när jag vaknade imorse, och inser direkt att jag har minst fem kilos övervikt(brukar aldrig väga mig). Vi kommer att ha rätt många invägningar dessa 84 dagar och den första är om sju dagar. Fick också ta bilder och mäta vader, lår, rumpa, mage, bröst och arm.

Jag trodde inte det skulle vara så stor skillnad att gymma mot vad jag gör i vanliga fall men hallå!!! Bulgarian Split!!! Kommer jag ens att kunna gå dom närmsta dagarna??

Hade sällskap av min dotter Nicki till gymmet imorse.

Sen hem för att äta frukost och det var ju såklart betydligt mindre än vad jag brukar äta i vanliga fall, och jag är fortfarande hungrig som en varg. Det kändes lite konstigt att väga maten men väldigt bra för att få en uppfattning vad en normal portion är och hur mycket man får i sig. Antar att man bara behöver väga till en början, sen vet man på ett ungefär.

Vi har fått flera olika alternativ att äta vid behov, men jag tänkte att jag skulle klara mig utan dom första veckan iallafall, krympa ihop magsäcken lite. Men som sagt man ju ett par APK limpor över byxlinningen och dom ska bort innan sommaren, punkt slut!

Tränar mycket själv ändå men fixar inte det här med kosten på egen hand.

Blir så sugen på att beställa lite nya fräsha träningstights och tittar just nu på dom här, och även dom här. Älskar deras höga mjuka tights som andas och håller in på rätt ställen och lyfter fram dina former.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *