Okategoriserade

Tränar för sällan

Hallå!! Sitter och väntar på att min dammsugarförsäljare ska komma och serva dammsugaren, har lite annat i görningen idag så hoppas att det går fort. Jobbigt att det ska komma folk, absolut inte upplagd för det idag 🙈😆

Mina träningspass kommer mer och mer sällan och jag måste träna mer än så få att få bäst resultat. Jag tror att boven är att jag inte har ett riktigt träningsprogram att följa, eller inte engagerat mig sista veckorna ska jag nog säga. För att bara gå till gymmet och göra det jag känner för funkar inte för mig. Jag behöver ett träningschema för att det ska fungera och som jag har berättat om det tidigare. Kör heller ingen kondition och det har jag inte heller gjort på ännu längre.

Känner direkt att kilona smyger sig på när jag inte tränar och man inte äter bra kost, sååå lätt att strunta i det när man inte tränar. Det går inte mer än ett par dagar utan träning så börjar jag stoppa in allt möjligt onyttigt skit i munnen 🙈😆

Så att följa ett tränings -och kostprogram är ett säkert kort att komma i form kan jag säga. Och nu ska jag ju få ett snart, bara elva dagar kvar. Sen är det tolv hårda veckor som gäller igen 💪💪👊👊👊🤩

Här kommer bara lite bilder från senaste dagarna.

Lunch på Paco’s med Nicki häromdagen, deras Ceasarsallad är så god!

Och igår var det dags för mat igen 😄 Lunch med min vän Maria på restaurang Ummy i Örebro! Men alltså hallå!! Libanesisk mat variant lyxig!! Jag åt en perfekt grillad fläskfilé på spett och klyftpotatis och grönsaker. Och dessa röror i olika varianter 😛😛😛

109 spänn för en sån lyxig lunch var inte så mycket att bråka om 😄👍

Glömde en bild på min kära vän och sällskap men följ gärna hennes instagram konto, också ett blandat konto med träning, hälsa, inredning, familj mm ❤ Jag kan också skvallra och berätta att hon inom kort kommer att starta en youtubekanal, så kul och modigt av henne!

Här finns även mitt nya instagram konto

Utanför Marieberg Galleria säljs dessa godingar 🙈😄

Nej nu är skärpning som gäller och imorse ryckte jag tag i träningen iallafall, jag körde ett rygg – och bicepspass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *