Okategoriserade

Tränar bort nackspärren

Annons/reklam för Lindex

Vaknade upp imorse med värsta nackspärren hitintills och fortfarande svinont i ena axeln. Som sagt, laddade på för mycket vikt i mina händer när jag skulle köra hantellyft åt sidan i fredags. Ett axelpass som nu övergått till nackspärr också.  

Bara att hålla sig rörlig så ger det sig väl efter nån vecka.

Nu springer jag bara på löpbandet tills det ger sig helt och hållet och imorse var jag iväg med min äldsta dotter igen. Jag sprang 2 1/2 kilometer, ont som fasen men blev genast mer rörlig i nacken efteråt. Hade det varit för ett par år sedan så hade jag vilat mig i form hehe. 

Herregud andra advent redan igår, veckorna springer iväg trots pandemi och mörker. Julbakat lite i helgen och fryst in, mandelmusslor och en saffranskladdkaka med vit choklad. Provsmakade inte en endaste bit och ska vänta till lucia iallafall med den där saffranskladdkakan, jag hittade receptet HÄR

 

Vill tipsa om att Lindex har 25% på allt! Du hittar det HÄR 


💓

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *