Okategoriserade

Träna tillsammans med barn

Hej på er! Jag är så glad att träningen flyter på och att jag håller min träningsplan. 

Igår var det jag och min äldsta dotter som åkte ner till gymmet tillsammans, vi körde ett rygg -och axelpassvilket vilket också är nytt för oss. 
Jag har ju mest varit fokuserad på att gå ner i vikt så jag har mest gått och sprungit på löpbandet under hela förra året.

Nu vill jag börja bygga lite muskler och lär mig lite nya övningar varje dag. Härlig personal som visar oss så vi gör övningarna rätt.  Men igår var det dags att tänka på kropp och själ, så jag avstod från kvällens promenad med min vän, kände att det var dags att ta det lite lugnt också. 
Det är roligt att kämpa men också mysigt att varva ned och unna sig lite avslappning. Nicki och jag bunkrade upp med nötter och frukt och satt bänkade framför tv istället.

💓


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *