Hälsa och träningsglädje,  Livsstil,  Träning

Träna tillsammans hela familjen

Oftast är jag jättepepp på att träna, men igår var det totalt opepp!! Har varit så seg några dagar men att träna behöver nödvändigtvis inte ta så lång tid, så jag rev av mitt pass fort som attans och struntade i konditionen. 45 minuters intensiv styrketräning är inte fy skam det heller, och det kändes så bra efteråt 👊👊👊🤩

Isa var med till gymmet🏋

Det viktigaste tycker jag är att visa sina barn hur kul och viktigt det är att röra på sig. 2-3 gånger i veckan tränar jag tillsammans med min yngsta dotter, 13 år gammal till gymmet.

Men barn gör som vuxna, och nu vill hon ha hjälp att göra ett eget träningsschema 😄😍🏋💪💪👊👊👊🤩

Man behöver inte ens tänka själv när man vill ha ett träningsschema, ligger uppdukat mitt framför ögonen på en 😊 Jag skrev ut dessa till henne här, så bra!

Det är inte länge kvar nu innan jag hoppar på det här igen, han har massor av olika program.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *