Hälsa och träningsglädje,  Träna med barn,  Träning,  Träning 40+,  Träning 50+,  Träning och hälsa

Träna med barn

Wow äntligen vaknat upp ur dvalan efter min fredagskväll 😁 Runt 17 tiden i fredags åkte jag med en vän till Saluhallen för en drink, för att vi sedan åka vidare till en annan kompis för lite tilltugg och bubbel. Så himla trevligt men när klockan började luta åt tvåtiden på natten var det dags att dra sig hemåt. Man är inte van att sitta uppe halva nätterna så jag har varit halvdöd hela helgen, att man inte ens ska tåla vara uppe om nätterna för det jag drack var inte ens nåt att skryta om. Men ont i huvudet, det hade jag ända tills igårkväll tills jag gick och la mig 🤣 Men det fick det vara värt så sällan som man gör nånting med kompisar 🥰

För några veckor sedan blev jag kontaktad av en journalist från en stor dagstidning, hon skrev en artikel om föräldrar som tränar tillsammans med sina barn. Hon letade runt och fann min blogg och såg att jag tränar med yngsta dottern.

Artikeln som hon skriver ska inspirera andra föräldrar att träna ihop med sina barn, vilken superbra idé tyckte vi så såklart vi ville vara med. Artikeln ligger inte ute ännu.

Tycker det är helt fantastiskt att jag fått in träningen I mina barns liv, även om jag inte själv tränat själv sålänge. Tränar du med dina barn?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *