Okategoriserade

Tog många timmar……

Luften gick ur mig totalt när jag slog på nyheterna imorse, det tog många timmar innan jag ens ”kom igång” idag!!!!!… O gjorde knappt det heller för den delen…… Ännu ett fruktansvärt vansinnesdåd!!!!! I Nice… Blir direkt tömd på energi o jag slog inte på nyhetena en enda gång till idag, fy fan!!!!!!

Idag träffade vi elektrikern(min bror), det väntas ny snygg belysning i köket.. Femton spottar i taket, plus lite annat.. Tömt hela köket o o han kommer imorrnbitti.. Så imorrn har man att göra, jaga brorsan med dammsugaren!!!!! Ska bli skönt att ”piffa” till gamla kåken… 


Har målat lister till fusk -platsbyggda bokhyllan idag o det finns mer att måla, vill ha dit dom i helgen så man kan börja ställa in saker!!!!!! Trettiofem hyllplan, vart fan ska jag få alla dom sakerna ifrån????? Fast börjar man rota i alla skåp så hittar jag nog, jag är ju inte direkt den som är utan prylar… O sen ska det ju bli kul att leta nya prylar såklart, har ju huuur mycket plats som helst nu =)

Fortfarande trött så nu ska jag gå o lägga mig =( 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *