Okategoriserade

Tog av mig lika fort som jag kom i dom….

Vi har en jäkligt blommig tapet på en av väggarna i hallen, o hitta en gångmatta som smälter in fint är ju inte det lättaste.. En enfärgad matta är inte speciellt kul.. Idag har jag beställt denna från Jotex med halkfri baksida, hoppas den kommer passa in.. Rena rama kapet var det iallafall, 299 spänn!!!!

O här är den jääääkligt blommiga tapeten..
Nej usch nu börjar det bli riktigt tråkigt o vara utan gubben härhemma, då han är i Kina.. Vi har hållit på med alla möjliga projekt för att tiden ska gå fort, o idag hade jag inte lust med nånting.. Jag tog av mig ytterskorna imorse lika fort som jag kom i dom, sen gick jag o la mig vid datorn o här ska jag ligga tills jag ska hämta minstingen.. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *