Okategoriserade

Tiden sprang ifrån mig

….igår så jag flyttade för en gångs skull fram gympasset tills på kvällen. Vet ju sen innan att ska jag träna på kvällen så kommer det alltid andra planer i vägen såsom middagar och annat. Det sätter krokben för mina träningsplaner och bara sabbar min nyttiga vana, så inte förens 18.30 stod jag på gymmet igår. Sen stressa hem till middagen med familjen en fredagkväll.

Men imorse var det nåt helt annat, full av energi istället som jag brukar har på morgonen. Körde mitt femte och näst sista pass för den här veckan, axlar & mage med Nicki.

Idag har jag ingenting på tapeten så jag var och köpte en kalender efter gymmet då jag varit utan sen i december. Ska fylla den med träning, mål, födelsedagar, aktiviteter, recept mm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *