Okategoriserade

That´s It!!!!

Nu har jag fått upp adventsljustakarna i köket.. THAT´S IT!!!! Tänkte få till lite mer julstök ikväll.. Kanske!! Men just nu sitter jag o äter choklad…=)

Socker o skräpmat är det värsta i min vardag just nu o som jag varje dag säger att jag ska sluta med.. Går inte upp ett ynka kilo i vikt, säkert för maten är näringsfattig som faaaan.. När jag hållit på så här en längre tid som nu så är jag liksom aldrig hungrig o tycker att jag ser alldeles förskräckligt mager ut!!! FAST jag inte gått ner ett kilo.. Jag väger samma HELA JÄVLA TIDEN!!!!!!!!! Men när jag tränar blir jag hungrig som en varg o dricker gainer o går upp några kilo.. Men att behöva slita arslet av sig på ett gym flera gånger i veckan o behöva sitta o proppa i sig mat så man håller på o spy, bara för o hålla uppe vikten några ynka kilo.. Att gå upp i vikt ÄR svårare än o gå ner i vikt… Tänk också att vi precis har varit i USA o krubbat deras stora feta portioner med mat, flera gånger om dan också i tre långa veckor.. En normal människa hade ju gått upp fem kilo på en sån resa.. Men inte jag, där står vågen kvar på saaaamma jävla ställe.. 
Från o med imorrn börjar operation viktökning.. Jag får såna här ryck ibland.. Speciellt som nu när jag börjat jobba igen o träffar mycket folk, o får höra – du som är så smal kan väl ha allt på dig.. Vad ska dom säga sen?? -Du som är så tjock får väl inte på dig nåt hehe.. Skulle inte tro det va….;) Jag ska gå upp tio kilo på fyra månader… Hur svårt kan det va??? Fem måltider om dan tills förkylningen gått över, sen ska jag lägga fokus på styrketräning några gånger i veckan.. Och INTE hamna i skräpmatsfällan.. Men det är imorgon det, nu ska jag fortsätta äta min choklad…

Det här mår ingen bra av…

    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *