Okategoriserade

Testade mig fram

Hej! Det är inte ofta jag plockar fram cykeln fast jag köpte mig en sprillans ny cykel förra året. En mattsvart Crescent Holma! Otroligt fin cykel på alla sätt. 
Tog cykeln igår morse och gjorde lilla Isa sällskap till skolan, och cyklade sedan vidare till gymmet. Perfekt uppvärmning! Lovat mig själv nu att göra det oftare.

Som jag sa häromdagen så ska jag börja fokusera mer på mina axlar på gymmet. Inte för att jag har ont i axlar eller så, men för att få en rundare form på dom. Jag har ”tunna” axlar, tunn kroppsbyggnad, höfter och smala ben. Med viss övervikt haha.

Jag ska försöka att inte spara på krutet, för jag vill se resultat om några månader.  

Jag började igår! 


 Kollade övningar på youtube, testade mig fram. Det var svårt iallafall. Idag ska jag be om hjälp av personalen på gymmet, med olika övningar av lösa vikter.Har hällt i mig ett par koppar kaffe nu på morgonen, det blir gymmet igen om en stund.

💓

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *