Okategoriserade

Tappat vikt snabbt

Hallå! Här har natten varit skit, sovit som en kratta med en olidlig nackspärr borjade för ett par nätter sedan och som jag vaknade av om och om igen. Äter ogärna värktabletter men jag tog faktiskt två alvedon klockan sju imorse och äntligen är den allra allra värsta smärtan över, såå skönt att kunna röra sig måttligt iallafall! Och mer än så blir det inte idag. Inget gym för mig idag alltså! 😌

Igår var det invägning igen, det har vi varje söndag. Igår hade jag droppat 8 1/2 kg på två månader. Det har ju varit lite segt dom sista veckorna, när vi skulle sikta på 1/2 kg-1 kg så har jag bara tappat ett par hundra gram. Det var så frusterande när man skötte kost och träning till punkt och pricka, men nu hade jag droppat rejät sista veckan. Kändes härligt!

Men nu tror jag inte jag kan tappa så mycket mer, eller kan jag? Jag är 176 cm lång och väger nu 67 kilo, det känns ju som man kanske inte ska gå ner så mycket mer. Jag har lite bukfett kvar men det kan max vara ett par kilo det handlar om. Men vi får se, vi har ju fem veckor kvar av pt programmet.

Kollade ni på Oscarsgalan inatt? Alltså Molly Sandén, vilken jäkla stjärna du är!!!! Så bra!

Började kolla ”inför” galan 12.20 men straxt efter 02.00 gick det inte längre, somnade om vartannat och så höll det på tills imorse 😄 Hade ju vilat på eftermiddagen/kvällen för att jag skulle orka hålla mig vaken inatt hehe, det gick ju sådär!

Laddade med Nicks sockerfria glass och Latte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *