Livsstil

Ta tag i träningen

Idag är det exakt 2 år sedan jag stapplade in på det där gymmet jag tränar på idag, med nästan 20 kilos övervikt. Med svullna fötter och ont i ett knä som jag aldrig haft förut, och som endast berodde på övervikt så fanns det inget annat än att sätta fart. Det var tungt men jag började jogga på deras löpband, sprang typ varannan dag och rasade ner 10 kilo på ett par månader.

Jag har aldrig ångrat att jag tog tag i träningen och jag vill fortsätta med det för alltid!

Det är också ett bra ställe att hänga på för tonåringar och familjeträning. Alltså att man tränar med sina barn, jag älskar det!

Nicki kör sumomarklyft!
Isa kör knäböj!

Ett söndagspass som bestod av lår och vader, iallafall för mig. Tjejerna körde på egen hand.

Veckans träningsschema ser ut såhär! Nu kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *