Okategoriserade

Ta bort tatuering

Hej! En vända till gymmet blev det igår med lilla Isa, hon är så duktig lilla hjärtat. Men snart är hennes träning på gymmet över när skola och latindans drar igång igen, och hon får vänta tills det är lov igen.
Senare på kvällen blev det en snabb promenad med en kompis, halvvägs hemifrån så öste regnet ner.. Men som sagt, det är ingen som har dött av lite vatten =)

Idag blir det inget gym.. Säger alltid att jag inte ska boka in tider på mornarna/förmiddagar så nåt kommer ivägen för träningen, men så blir det ju aldrig förstås. Man får ta dom stackars tider som finns när man är ute i sista sekund 😉

Lilla Isa ska till frisören idag, hon ska slinga och nyansera sitt hår.. Hon vill även klippa av sig sitt långa hår, hon har pratat om det en längre tid och idag tror jag att hon kommer att göra det.
Blir själv sugen på att göra nåt med mitt hår, kanske bokar en tid idag.

Däremot har jag en tid bokad idag till en klinik för att ta bort en tatuering med laser. Ungenfär var tredje månad går jag, det är så lång tid processen pågår efter själv laserbehandlingen.. Så skönt att se den blekna för varje behandling, jäkligt dyr och lång process bara som kan ta flera år.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *