Okategoriserade

Svart som natten….

Nu har jag funderat färdigt hur jag vill ha det i matrummet sedan vi tapetserade om med dessa krångliga, men jättefina tapeter…. Skulle jag ha vita gardiner??.. Jättefint men nu ville jag ju ha mörkt o murrigt.. Beiga??.. Aldrig vad blackt o tråkigt!!.. Sen fanns det ju bara en färg kvar tror jag som skulle kunna passa, ja förutom brunt då.. men jag kan ju inte bara ha massa brunt i hela rummet.. Trodde aldrig någonsin att jag skulle hänga upp svarta gardiner, men så blev det.. Svarta linnegardiner.. Snyggt blev det o mörkt o murrigt.. Precis som vi ville ha det i just matrummet…=) O här är lampan som jag tror kommer bli jävligt snygg till.. Från Lamplagret.se i Örebro… Taklampa med kromad stomme klädd med kristaller.. Avtagbar skärm.. Smart om jag nu iallafall skulle vilja hänga upp vita gardiner till våren så vill jag naturligtvis inte ha en svart lampskärm.. Jag kan alltså bara ha själva kronan om jag så önskar….=) Åker o tittar på den i helgen då jag bara sett den på nätet, om den verkligen blir så bra som jag tror.. Ska även titta på nya fönsterlampor till samma rum, för nu vill jag ha det här rummet något sålunda färdigt så jag kan börja med nästa……=)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *