Okategoriserade

Svårt men nödvändigt

Det var tur det blev torsdag så man fick till en städdag, skäms för att säga när jag städade sist 😉 

Men dagen startade med ett pass på gymmet med Nicki imorse, vi körde lår och vader.


Läser och läser om kost vid muskeltillväxt. det är kul. Och för oss äldre personer så är både styrketräning och högt proteinintag extra viktigt.  Jag har ju aldrig fattat ett skit om det här med kosten och har alltid åkt och tränat på t ex tom mage på morgonen, trots att jag är vaken flera timmar innan gymmet. Brukar hälla i mig ett par koppar kaffe innan träning bara, men så har jag också blivit illamående många gånger när jag tränat hårt också.


Nej det måste till lite mer än så, så jag har börjat äta nån timme eller två innan jag åker ner, det känns bra. Antingen nån frukt, keso eller ett par ägg. Kolhydrater ger mig energi att träna och protein ger en signal till kroppen att bygga muskler. 


Numera består varje dag av träning, kost, vatten, protein, tvätta träningskläder och lite mer träningskläder. 

Vilodag imorgon, svårt men nödvändigt!


💓Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *