Okategoriserade

Superhelg!

Hoppas ni har haft en bra helg! Vi har haft en superhelg hemma med familjen, mina syskon med respektive och knytis. Inget saknades kan jag lova och framåt kvällen kom lite andra vänner till oss alla och vi blev sittandes utomhus till sena natten. Vilken kväll! 💓


   Det dök ju ner både det ena och det andra i halsen så man var ju något seg i kolan igår hehe. Är ju inte jätteförtjust i alkohol längre men ibland så!


Träningskläderna är på och jag ska väcka kroppen med en 30 minuters PW på löpbandet på gymmet. Skulle säkert behöva gå en timme minst men ids inte hålla på längre för det är sååå jäkla tråkigt att gå hehe, inte min grej det där.

Nu är det bara tre och en halv vecka kvar tills jag får börja träna och då får jag träna fullt ut, har inte vågat riskera med att småträna innan och längtar att få hugga in så det är inte klokt.

Jag som skulle vara i min livs bästa form när jag fyller 50 i år, det är ju bara att glömma. Men jag har fortfarande bestämt mig att komma i mitt livs form och ska träna nästan varje dag, och det ska bli kul att se vad man kan göra med kroppen vid 50 års ålder.


💓

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *