Hälsa och träningsglädje,  Livsstil,  Resor,  Träning,  Träning 40+,  Träning 50+,  Träning 50+ kvinna,  Träning och hälsa

Strandstugor

Somnade alldeles för tidigt igår så kvart över fyra slog man upp dom gröna imorse. Jag är ju av den där sorten som aldrig skulle kunna somna om när jag väl vaknat på morgonen, så jag tog lite kaffe och fixade till det för lite motionssim. Tog cykeln ner till badet så man var någolunda uppvärmd för tusen meter i bassängen, alltså man ångrar sig aldrig när man väl är där. Det är så nice! Solen sken och klockan var bara halv sju på morgonkvisten!

Jag cyklar sällan nuförtiden sedan vi alla skaffade oss elscootrar i familjen. Dom är ju helt underbara men det blir ju sämre med konditionen, och det var precis det jag kände när jag trampade ner till badet imorse. Jag försöker hålla igång med att simma och springa lite ibland, men det är tydligen för sällan. Det är ju det där att få till minst 30 minuter måttlig konditionsträning varje dag för att underhålla en bra hälsa, och så är det ju inte. Inte för mig iallafall även om jag försöker så ofta jag orkar/kan.

Såhär kan det gå när man har en snabb elscooter hehe

Det är alldeles för lätt att sväva över gärderna till min gode vän Sussie t ex, fast trevligt som attans är det!

Över midsommar så brukar vi hyra en strandstuga på västkusten vid nån camping nånstans, och så blev det även i år. Antingen ligger dom på stranden eller alldeles intill, så härligt!

Denna gång blev det på Tylösand camping i Halmstad.

Vi har ganska långt att åka så några stopp blir det efter vägen.

Väl framme så njuter han lika mycket som oss.

Stora dottern med hennes pojkvän

Yngsta dottern hade med sig en kompis

Träningskläderna var med så det blev ett par löprundor och styrketräning på campingens utegym.

Blev vittnen till ett räddningsarbete ute till sjöss, två killar som hade åkt vattenscooter långt ute på vattnet och vattenscootern sjönk. Som tur var hade dom telefonen på sig och kunde ringa så räddning kunde sättas in och det var både flyg och båt som letade efter dom, jag mådde på riktigt skitdåligt av att bara stå och titta på.

Dom hittades till slut och dom mådde bra ❤❤

En av dagarna skulle det regna hela förmiddagen så då bestämde vi oss för att åka tidigt på morgonen till Ullared och lite shopping några timmar, som bara låg nån timme från campingen.

Bästa köpen för mig blev en raclette jag velat haft länge, en airfryer och massa nya badlakan.

Tjejerna gick också loss ordentligt, Micke och dotterns pojkvän vägrade följa med hehe. Så dom tog bilen och åkte vidare och fiskade under tiden.

Så fort vi kom tillbaka till campingen så kom det fina vädret igen.

Förra året vid midsommar hyrde vi en strandstuga i Åhus, mer om det kan du läsa om HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *