Okategoriserade

Sticker i ögonen på folk….!!!!!!

Det är fult att var hemmafru i Sverige.. Såklart det sticker i ögonen på dom som jobbar o sliter 40 tim/v… Jag får ju vara hemma så mycket med mina barn, allt jag gör påverkar o uppfostrar dem. En fantastisk relation har vi o dom känner att vända sig till mig om allt.. Jag åker inte till gubbens arbete o gör hans jobb, o han åker inte hem för att göra mina arbetsuppgifter härhemma.. O såhär har vi valt att ha det en tid framöver…. 

Varannan mamma vill vara hemmafru om de fick möjlighet, enligt undersökningar…  Jag är inte förvånad….!! Att vara hemmafru är rena drömmen…

När jag var liten fanns min mamma alltid hemma när jag kom från skolan…

Baksidan av det är att många inte är hemmaföräldrar, inte ens på halvtid.. De flesta ser inte möjligheten, de tror att man måste vara rik….!

O vad ville jag komma fram med det, vi har fått besök av svenska avundsjukan…! Kraxande kråkor som måste bära på en massa ilska o avsky, hjälp!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *