Okategoriserade

Stanna hemma om ni är sjuka

Söndagen drog igång med frukost framför Nyhetsmorgon innan tjejernas träning och ytteligare ett födelsedagsfirande i helgen.

Det är svårt att inte vara orolig när man blir matad med nyheter om Coronaviruset (COVID-19). Såg ett inlägg på facebook nyss om en kvinna och att hon  minsann inte behöver vara hemma för influensa, för det hade hon minsann samma varje år exakt vid den här tiden, fast hon hade blivit beordrad att sitta i karantän hemma av 1177. Vilken sjuk människa, att riskera någon annans liv. Hur kan hon veta att hon inte har Corona??

Nej, tänk för guds skull tänk till lite!!!  

Var det Irak nu det är dödsstraff om dom går utanför dörren?? Man blir alltså skjuten om man går utanför dörren!! För vanlig influensa?


Mer och mer får vi reda på. Nu är det inte bara åttoåringarna som ryker utan det är dom som är 40-60 år, och jag är helt säker på att dom vet mer än vad dom säger. Allt som händer runtom i världen, det kan inte bara handla om en vanlig influensa. Det fattar man ju!

98 år blev hon, min mormor 💓💓💓

Ganska pigg, hon bor ensam och vi pratar med varann nästan varje dag 💓

Vi stannade till på Hemtex för att köpa en gosig pläd i present, som hon kan vira om sig när hon sitter framför tv.n, och där hade dom för övrigt 30% på just alla plädar när vi sprang innanför dörren. 

Det skulle gälla ända till den 19:e sa dom då jag var lite stressad för att hitta ett par nya till oss själva(vi har ju snott ungarnas plädar i deras sängar som vi har i soffan istället)

💓


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *