Okategoriserade

Som att vända på en hand…..

Igår var det bara som att vända på en hand, så var tamefan ryggen nästan bra.. Tack vad orolig jag varit… Orörlig vid ett flertal gånger o akuten på det, inte så konstigt man blir det då.. O jag är expert på att inbilla mig det värsta….;) Längtar till träningen men lär nog avvakta till den tionde då jag ska till sjukgymnasten.. O då har jag ätit klart min medicin också…. Hoppas!!!!!……=))

Köper alltid en ny klänning till midsommarafton o i år fick det bli den här från Replay..=) Köpt på www.nelly.se.. Så nöjd, o det är inte ofta det händer…=) Lite draperad fram så den döljde fettmagen fint hehe…

Nu ska jag masa ur mellersta flickan ur soffan som legat i influensa i veckan.. Feberfri sen igår men har lite hosta kvar.. Frågade vad hon vill göra idag, o hon vill åka o fika… Då får det bli så….=))Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *