Erbjudanden & rabatter,  Hudvård

Snygga adventsljusstakar och julstjärnor 2021

Innehåller annonslänkar till Ellos

Jag vet att det är lite tidigt men kan ändå inte låta bli!! Smyger in lite jultips på snygga adventsljusstakar och julstjärnor. Alltså gud vad mysigt med julen, är nån som verkligen älskar julen så är det jag. Har alltid gjort det!!

Förra året försökte jag desperat få tag i denna vackra adventsljusstake(tror året innan det också), men den tar alltid slut snabbt. Nu finns den inne i lager igen och dessutom med bra rabatt, och jag har äntligen fått tag i dom så jag är så glad! Hur fina är dom inte? Du hittar dom HÄR

Dom här underbara bordsstjärnorna köpte jag till mina tjejer förra året, så fina! Dom hittar du HÄR

Dom finns även som hängande stjärnor om man föredrar det, HÄR hittar du dom

Och se DENNA vackra i naturmaterial

Den HÄR är också fin!

Så vill ni ha någon av dessa stjärnor eller adventsljusstakar så passa på nu.

Jag vaknade med halsont imorse så det blev vila från träningen för mig idag, men så nu verkar det ha gått över. Märkligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *