Okategoriserade

SNÖ OF SWEDEN…

Blogguppehåll så det står härliga till….;) Men den som säger att den här sommaren varit dålig vet jag inte vad jag kommer att göra med… Sol, sol, sol, inte en vindpust ens o typ 100 grader varmt i flera veckor i sträck… Det måste vara nåt fel på mig,  alla blir som tokiga så fort lampjäveln lyser.. Ut i solen från morgon till kväll, sola, bada, sola, bada pust jag står inte ut!!!!!…. Det ska det mycket till för att jag ska ge mig ut i solen innan eftermiddag/kväll…..;) Men nu ska jag ut för det är viktigt, jag ska till macken o köpa  Latte…..=))))

Mina senste köp.. Smycken från ”SNÖ OF SWEDEN” från SISTERS på Marieberg Galleria….

Silverfärgat armband så fint, stilrent… det får inte vara för mycket krussidull….;)
 
Ett guldfärgat armband, så fint det också….
 
Dom här örhängerna tyckte jag matchade bra till.. alla smycken finns i både guld, silver o rosé…=)
 
 

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *