Hälsa och träningsglädje,  Livsstil,  Träning,  Träning 50+

Smittar av sig på barnen

Min dotter börjar så sent i skolan på måndagar och då vill hon hänga med mig till gymmet innan skolan börjar och bränna av ett pass.

Om man är aktiv själv själv så smittar det av sig på barnen. Tror inte det funkar att ligga i soffan och säga åt barnen att gå ut(leka)och röra på sig.

I veckan börjar också tjejernas danskurser igen, dom har längtat så det finns inte ord till det och hoppas inte det där jäkla corona ställer till nåt mer för barnen nu. Dom har flera tävlingar nu att se fram emot nu i höst/vinter.

Själv brände jag av ett benpass. Knäböj, utfall och bulgariska splitböj.

Idag blev jag inbjuden i gruppen på Facebook och Autumn Shred 6, såg att vi är över 100 personer med denna gång.💪💪👊👊👊🤩 Jag är mer taggad än någonsin!!

Äntligen har min frisör kommit tillbaka från semestern så man fick lite liv i håret igen, slingat utväxten och toppat håret.

Och vad var det för härligt väder man klev ut till efter frisören?? 22 grader varmt!! Jag som hade sån höstfeeling 🍁😄 Men det är bara att suga i sig så länge det varar.

Eva-Lena tyckte också det var mysigt när värmen kom tillbaka, hon bara låg och njöt på plattorna när jag kom hem.

Inga gråa hår ännu hälsar frisören. Är det inte bra gjort för att snart vara 51 😆

Har klippt av mig håret till axellångt gång på gång sista åren men trivs verkligen inte i kortare frisyrer, så nu har jag gett upp. Det har växt ut fort och jag tror att detta är en ganska bra längd på mig, det är väldigt lätt att spara ut för långt igen men ska försöka hålla denna längd nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *