Livsstil,  TrĂ€ning,  TrĂ€ning och hĂ€lsa

Sluta med socker

Heeej, hoppas allt Ă€r bra med er 😊 Ett tidigt gympass imorse med min dotter och hennes danspartner Hugo och ett benpass stod pĂ„ schemat för mig. KĂ€nde mig sĂ„ omotiverad till trĂ€ningen och tung i kroppen men fick Ă€ndĂ„ till ett bra benpass tycker jag. Har kĂ€kat och druckit en hel del onyttigheter i helgen och Ă€r ju inte van att Ă€ta och dricka nĂ„t med socker i lĂ€ngre, sĂ„ det skulle nog kunna bero pĂ„ det. Men Ă€r det festligheter sĂ„ Ă€r det 😉

VĂ„gen stĂ„r kvar pĂ„ ynka 67 kilo(176 cm lĂ„ng) sĂ„ man fĂ„r vara glad för det! Nu har jag gĂ„tt tillbaka till bra kost igen och hoppas att jag kĂ€nner mig piggare pĂ„ gymmet imorgon, sĂ„ mĂ„nga fördelar med att sluta med socker. Jag vill inte gĂ„ ner mer i vikt men vill öka mer i muskler, det vore underbart jag som aldrig haft nĂ„gra muskler đŸ’ȘđŸ’Ș

Hur trÀnar ni just nu?? Vad har ni för mÄl?? BerÀtta!!

❀

2 kommentarer

  • Petra

    Jag springer 4 ggr i veckan men bara 5 km var gĂ„ng Cyklar ochsĂ„ vanligtvis ca 30-60 km var gĂ„ng men det Ă€r bara spontant och nĂ€r vĂ€dret tillĂ„ter…( helst i solsken, varmt och ingen kraftig vind. TrĂ€nar för eget vĂ€lmĂ„ende.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *