Okategoriserade

Sliter håret av mig…..

Vill du ha en Latte älskling??.. ÅH jag trodde aldrig han skulle fråga….=o)
Har drabbats av en rent ut sagt djävulsk huggande smärta under vänster skulderblad.. Hm beror det på träningen eller ensidigt bärande/lyftande av kartonger i jobbet.. Haft så här i två dar o är det inte bättre imorrn så går jag till en naprapat.. Det är inte så värst mycket med en längre vid snart fyrtiotre års ålder.. Hehe!!… Jo på tal om jobbet så skar jag mig i lillfinret idag.. Gick o spola lite vatten på det o plåstrade om mig själv.. Hur som helst så har det gjort jäääävligt ont idag iallafall, men ikväll råkade plåstret åka bort då jag såg att halva skinnet hängde längst ut på fingret.. Eh jag kanske skulle ha åkt o ”sytt” det där eller nåt….=/                                                                                                       
Sitter o letar efter två antika skrivbord på blocket OCH, får jag se ordet ”Shabby Chic” en gång till så sliter jag tamejfan håret av mig.. Hittar ett o annat men då har man SLAFSAT dit en massa jävla vitfärg o förstört alltihopa…. Men en vacker dag så pluppar det nog upp något i vår smak….=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *