Okategoriserade

Skyll dig själv!!!!

Går man inte till tandläkaren regelbundet så få man skylla sig själv.. Närmare två år sedan sen sista besöket o det där måste jag bli lite bättre på.. Satte tänderna i en liten chokladbit igår o aj som fan vad ont det gjorde.. Fick en blixtid till tandläkaren imorse o mycket riktigt fanns där ett hål.. Tjatade till mig yttligare en tid för lagning innan resan så jag slipper tandvärk eller nåt annat elände när vi är bortresta.. Fick inte min vanliga tandläkare med så kort tid men vad gör det då..???

Varför är vissa alltid ute i sista sekunden?? Jag försöker alltid skjuta upp saker till sista minuten, o jag lyckas tamejfan jämt….;) Tandläkaren, frissan, ser ut som kattskit i håret o måste toppa o färga slingor.. Ont om tider o tjejerna måste även dom ha en klippning innan skolfoto mm.. Samma där, min frisör fick trycka in en av dom med en klippning när jag sitter med slingor haha.. Vågar inte flyga, men då ringer man till öppenvården i Hallsberg o får en tid hos en läkare på psykiatrin o får(förhoppningsvis) lite lugnande haha.. Imorrn ska jag kliva in i deras väntrum o tänk om det sitter folk man känner igen där, för mina tankar inom psykiatrin ska vi ju inte ens tala om..;)

Just det pass förfan.. Samla ihop ungarna på eftermiddagen efter skolan idag o få det gjort.. Vi har inga reväskor mm mm mm…..

mitt i alltihopa ska jag försöka lugna ner tre ungar som aldrig har flygit haha.. Den dan vi talade om att vi skulle åka till USA skrek alla rakt ut, tjejerna började grina o Sanny skulle INTE flyga en meter hahaha.. Blir full i skratt när jag tänker på det.. Men det har blivit lugnare med tiden o nu är det nog jag som är värst, men det får man ju inte visa såklart….

Men jag är väl ändå inte SÅ sent ute, för det är ju faktiskt två o en halv vecka kvar…..;)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *