Okategoriserade

Skrot!!!!….

Idag kunde man inte vara annat än glad.. Fyra dagars migrän är över o städfirman har varit här o städat huset.. TACK!!!!….=))

Idag bar det iväg till Kristinehamn med Brothers Of Another Mother som hade sin sista spelning i Livekrusellen.. Halvvägs dit frågade jag grabben om han hade packat in gitarren i bilen..??????.. Det var bara vända o åka hem o hämta den.. Pust o sena var vi redan som det var, o till råga på allt ville gubben att jag skulle släppa av honom o grabben på Mediamarkt medans jag tog tjejerna o åkte tillbaka till Kumla.. När vi hämtade upp dom igen hade han köpt den här fina telefonen.. Till MIG….=))))) Helt otroligt fin telefon vad glad jag blev…=)))) Min förra ser ut ju som skrot jämfört med den här.. Du är snäll du gubben….=))))
Jättebra spelning gjorde dom iallafall…..=))

Ett på natten.. Ska nog gå o lägga mig när jag ska upp halv fem imorrnbitti för jobb.. Om det går för jag har fått halvt ryggskott.. Undrar om det har med träningen att göra??.., eller om jag lyfte snett på jobbet imorse.. Hoppas det går över inatt.. Nu ska jag lägga mig o lajja med nya luren natti natti….=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *