Okategoriserade

Skitungarna spelar för glatta livet..

Precis som om vi inte hade ett skit annat o göra innan vi åker till Florida på måndag.. Sprang förbi ett piano häromdan som jag ville ha, o tyckte att vi behövde få hem det innan vi åker.. Åh ett sånt där gammalt fint som är högt i ryggen..=))) Risken fanns att det var borta innan vi kom hem igen då en granne till dom som ägde pianot också var på jakt efter det, men dom visste inte hur dom skulle få hem det.. Det var bara o ringa in fyra snälla starka karlar..=)) Jag styrde släpkärran o dom bar….=)))) Det står i matrummet o blev så jävla bra rent ut sagt.. Nu ska jag bara komma på vad jag ska göra uppepå pianot.. En pianostol måste jag ha.. o en notbok förstås…=) Skitungarna spelar för glatta livet… o jag med föresten.. Tro det eller ej jag spelade när jag var mindre men tyvär är det inte mycket som sitter kvar… men jag skulle gärna vilja lära mig igen..=)

Vi har packat färdigt o nu är bara ”finliret” kvar härhemma.. På måndag kväll sticker vi o är borta tre långa veckor <3

   

 
 
 
 
 
 
 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *