Okategoriserade

Sketna sketna sketrygg!!!!!

Akut ner till vårdcentralen på förmiddagen.. Inte trodde jag man kunde ha jävla ont i ryggen.. BLÄ!!!.. Hade kunnat sätta mig o tjuta på fläcken..Det hände ju nåt med den i lördags igen o har hållit på sen dess.. Fick idag smärtstillande och nåt annat vad det nu var o käka i tio dagar… Antagligen en disk eller en muskel som ligger i kläm, sa läkaren…. Antagligen, tänkte jag!!.. Skicka mig för fan till röntgen din dåre hade jag stor lust att säga, men det gjorde jag ju inte såklart haha.. Jag fattar ingenting allvarligt talat.. Jag måste vara en riktig ”klen fia” i ryggen….;)

Håller på med butiken härhemma i ”boden”.. Svårt när jag missade mässan i januari o låg i influensa, så nu drar allt ut på tiden… Jag är bara säker på några få leverantörer o får nu satsa på att åka på nästa mässa i augusti.. Sitta o beställa heminredning ur massa kataloger så blir ingenting som man har tänkt sig….;) O kläder ska vi ju inte tala om… Måste känna på dom….. Men det BÄSTA klädmärket tror jag att jag rott hem idag..  Men med min otur kommer dom väl på att jag ligger för nära nån annan butik som har samma märke eller nåt…;) Hoppas INTE..=))) Butiken öppnar i slutet på april o webbutiken får vänta till hösten….=) Innan dess säljer jag inkommet HÄR… Nästa vecka kommer mycket fint o då lägger jag ut det med såklart…=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *